Nejmar: Voleo bih da i mene jednog dana poštuju kao Mesija

Izvor: Blic, 13.Dec.2011, 10:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nejmar: Voleo bih da i mene jednog dana poštuju kao Mesija

Nova zvezda brazilskog fudbala, Nejmar, često je povezivan sa odlaskom iz Santosa u velikane španskog fudbala Real i Barselonu, upravo bi protiv aktuelnog prvaka Evrope mogao da se nađe "oči u oči" u sklopu Svetskog prvenstva za klubove.

Ukoliko Nejmarova ekipa ostvari pobedu nad japanskom Kašivom, mogao bi da na taj način zakaže duel sa prošlogodišnjim pobednikom Lige šampiona, ekipom Barselone.

Nejmar se nada da će u tom eventualnom okršaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << dati sve od sebe kako bi se pokazao u duelu sa Mesijem.

"Mesi je najbolji igrač na svetu, veliki fudbaler. Svi mi znamo koliko on može i svesni smo da mu trenutno nema ravnog na planeti. Jednostavno je iznad svih. Voleo bih da u nastavku karijere uživam isto poštovanje koliko uživa ovaj sjajni Argentinac", rekao je Nejmar.

Brazilski reprezentativac je najavio dobru predstavu protiv Kašive i dodao je da njegova ekipa neće igrati defanzivno, već "u duhu Brazila", ofanzivno i agresivno.

Povezane vesti: Poznati polufinalisti Svetskog klupskog prvenstva u fudbalu Nejmar demantovao da se dogovorio sa Realom Ronaldo poručio Nejmaru da izabere Real Nejmar: Mogu da budem bolji od Mesija

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.