Navijači Japana i Senegala čistili stadion

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Jun.2018, 09:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navijači Japana i Senegala čistili stadion

Japanski i senegalski navijači oduševili su javnost nesvakidašnjim gestom da posle utakmica svojih reprezentacija na Svetskom prvenstvu u fudbalu pokupe đubre sa stadiona.

Prvo su Japanci posle pobede nad Kolumbijom (2:1) na stadionu Mordovije u Saransku izvadili unapred pripremljene džakove za smeće kako iza njih ništa ne bi ostalo, a onda su i Senegalci, takođe nakon trijumfa nad Poljskom (2:1) >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << na moskovskoj Otkritije areni, čistili tribine.

Upravo se u sledećem kolu H grupe sastaju Japan i Senegal, što će dodatno obradovati sve one koji rade na održavanju stadiona u Jekaterinburgu, gde je zakazana utakmica.
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sjajan gest navijača: Japanci i Senegalci čistili stadion

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Jun.2018

Japanski i senegalski navijači oduševili su javnost nesvakidašnjim gestom da poslije utakmica svojih reprezentacija na Svjetskom prvenstvu u fudbalu pokupe smeće sa stadiona...Prvo su Japanci poslije pobjede nad Kolumbijom (2:1) na stadionu Mordovije u Saransku izvadili unaprijed pripremljene džakove...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.