Najpoželjniji muškarci 2012. godine

Izvor: Poznati.info, 30.Nov.2012, 06:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najpoželjniji muškarci 2012. godine

Najpoželjniji muškarac godine? To je “konkurs” koji prati barem trećina žena od Tokija do Meksika. Na popularnim tipovima je samo da se kvalifikuju za ovu listu. Samo?! To su krv, suze i znoj ali ni nagrada u vidu histerije pripadnica lepšeg pola nije tek nešto svakodnevno. Predstavljamo najpoželjnije muškarce za godinu koja lagano ističe uzimajući u obzir dva kriterijuma – profesionalne uspehe i dobar izgled. Mada, to obično ide u paketu. Dame uživajte! >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info <<

Luis Hamilton

Luis je rođen 1985. godine u Engleskoj. Ovaj zavodljivi Britanac je vozač Formule 1 i bivši svetski šampion. Vozi za tim Meklaren Mercedes. Poznat je po agresivnom i interesantnom stilu vožnje, kao i po zavidnim plasmanima. Ove godine je osvojio značajno peto mesto u Formuli 1.

Brza vožnja sa Hamiltonom

Džoni Dep

Neodoljivi američki glumac rođen je 1963. godine i već dugi niz godina zavodi dame i tera ih svojim izgledom da uzdišu za njim. Poznat je po neobičnim i ekscentričnim ulogama. Tokom karijere snimio je preko 30 filmova i dobitnik je brojnih nagrada.

Već godinama mu dame ne odolevaju

Tejlor Lautner

Mladi američki glumac, model i umetnik neodoljivog osmeha i pogleda… Rođen je 1992. godine, ali iza sebe ima bogatu biografiju. Tumačio je likove u više filmova i dobio je brojne nagrade za omiljenog filmskog glumca, modnu ikonu, najbolji par, najslađi poljubac i najseksepilnijeg muškarca.

Mladi i neodoljivi Tejlor

Adam Levin

Pevač, tekstopisac, muzičar i glumac… 4 u 1 i najpoznatiji kao frontmen benda Maroon 5. Neodoljivim ga čini šarm i to što se čini da je jedan od “loših” momaka. Priznaje da može biti prava dosada, ali da je vrlo slatka osoba kada ga bolje upoznaju.

Bad boy

Džoš Hartnet

Rođen je 1978. godine u San Francisku. Prvi film u kojem je glumio bio je “Noć veštica”, ali je slavu i popularnost stekao tek posle 20 godina. Volimo ga jer je beskrajno simpatičan i šarmantan i mnogi ga smatraju najseksepilnijim muškarcem današnjice.

Srcelomac Džoš

Ed Vestvik

Na našoj listi najpoželjnijih muškaraca našao se još jedan mladi i talentovani glumac. Ed je rođen 1987. godine u Engleskoj i najpoznatiji je po ulozi u televizijskoj seriji “Tračara”. Za sebe kaže da je romantičan i dobar dečko koji voli mir i stabilnost duge veze.

Na ekranima loš momak, a u stvarnosti romantik

Tom Hardi

Zavodljivi momak sa britanskim akcentom… Rođen je 1977. godine i bavi se glumom. Proslavio se ulogama u filmovima “Ovo znači rat”, “RoknRola”, “Ratnik” i mnogim drugim. Osvaja svojim kao izvajanim telom i presimpatičnim akcentom.

Neodoljivi Britanac

Ijan Somerhalder

Američki glumac, producent i maneken rođen je 1978. godine. Proslavio se ulogama u televizijskim serijama “Izgubljeni” i “Vampirski dnevnici”. Ne možemo da odolimo njegovom pogledu koji osvaja ženska srca u trenu.

Dobitnik nagrade za najseksepilnijeg glumca serije “Vampirski dnevnici”

Čening Tejtum

Jedan od najpoželjnijih muškaraca godine koji ume zaista da prikaže svoju seksualnu energiju jeste Tejtum. Javnosti je poznat kao glumac, filmski producent, igrač, model i striper. Rođen je 1980. godine. Dobitnik je nagrada za akcione i dramske filmove.

Zavodnik koji ume da podigne atmosferu – Tejtum

Džejson Stejtam

Na prvom i finalnom mestu naše liste najpoželjnijih muškaraca našao se akcioni glumac Džejson. Rođen je 1967. godine i iza sebe ima bogat niz uspešnih filmova. Možda nema klasičnu, zavodničku lepotu, ali ženska srca osvaja tako što im stavlja do znanja da pored njega uvek mogu biti sigurne.

Šarm Britanca pobeđuje

Izvor: wannabestars.rs
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.