NIKOLA GRBIĆ: Bari me je emotivno razorio

Izvor: 011vodič.com, 17.Avg.2019, 11:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIKOLA GRBIĆ: Bari me je emotivno razorio

Već na aerodromu kada je, gotovo na ivici suza govorio o porazu od Italije, bilo je jasno koliko je Nikoli Grbiću teško pao neuspeh u prvoj rundi kvalifikacija za Igre u Tokiju. Nekada briljantan igrač, pobednik, nije mogao da istrpi pre svega veoma lošu igru srpskog tima. Nekoliko dana kasnije, usledio je rastanak sa državnim timom, a to je epilog, kako je saopšteno, dogovora sa OSS.
Na meču Valensija – Real Sosijedad, >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << naša kladionica nudi kvotu 4.90 za igru 1&1P2-3.
– Nije bilo teških reči, naravno. Emotivno sam razoren. Osećam se prazno, razočarano. Verovao sam do poslednjeg poena, ako prelomimo jedan set protiv “azura” da ćemo ih dobiti. Valjda zbog tog velikog očekivanja, mene, ljudi u stručnom štabu, svih nas, samim tim i razočaranje jeste toliko – rekao je Nikola Grbić za Sportski žurnal.
Grbić otkriva i da se posle ključnog meča samo kratko obratio izabranicima.
– Nisam imao nikakav sastanak sa igračima posle te utakmice. Rekao sam im da imamo još jednu šansu, da sam razoren i razočaran i da se vidimo 20. avgusta na nastavku priprema. Ali, to se neće dogoditi – rekao je Nikola Grbić.
Predsednik OS Srbije Zoran Gajić najavio je izbor novog trenera najkasnije do ponedeljka. Nezvanično, to će biti Slobodan Kovač, nekada trofejni reprezentativac i, kao i Nikola Grbić, olimpijski šampion iz Sidneja.

The post NIKOLA GRBIĆ: Bari me je emotivno razorio appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Grbić emotivno razoren, otkrio razlog odlaska sa klupe "orlova"!

Izvor: Sportske.net, 17.Avg.2019

Nije mogao da izdriži pritisak...Odbojkaška selekcija Srbije nije uspela da se plasira na Olimpijske igre na turniru u Italiji...Bolji od "orlova" u odlučujućoj utakmici bio je upravo domaćin, a nakon tog meča selektor Nikola Grbić je sporazumno raskinuo saradnju sa Odbojkaškim savezom Srbije..."Emotivno...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.