Modernizacija Pošte Srbije opremom iz Japana

Izvor: Beta, 26.Jun.2021, 12:39

Modernizacija Pošte Srbije opremom iz Japana

Pošta Srbije modernizovaće logističke centre u Beogradu, Novom Sadu i Nišu opremom iz Japana, u cilju poboljšanja kvaliteta usluga gradjanima, izjavio je danas v.d. direktora tog preduzeća Zoran Djordjević.„Na sastanku smo se složili da postoje realne mogućnosti za unapređenje saradnje između pošta naših zemalja, kao i za modernizaciju preradnih kapaciteta Pošte Srbije u saradnji sa proizvođačima ove opreme iz Japana, jer Pošta već koristi mašine za sortiranje japanske proizvodnje koje se smatraju među najboljima u svetu“, izjavio je v.d. direktora Pošte Srbije Zoran Djordjević nakon sastanka sa ambasadorom Japana u Srbiji, Njegovom ekselencijom Takahiko Kacumatom.Djordjević je na sastanku koji je održan u Pošti Srbije, zamolio ambasadora Kacumata da prenese japanskim proizvođačima opreme poziv za sastanak u Beogradu na kom bi japanski proizvođači mogli savetodavno da pomognu kako da Pošta Srbije na najracionalniji i najbolji način modernizuje svoju tehnologiju.Kako je saopšteno, Djordjević je najavio i podršku Pošte Srbije predstavniku japanske pošte Metokiju Masahikou u kandidaturi za sledećeg generalnog direktora Medjunarodnog biroa Svetskog poštanskog saveza koji se bira u avgustu.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Pošta Srbije ima velike planove za tri centra FOTO

Izvor: B92, 26.Jun.2021

U cilju podizanja kvaliteta usluga za građane i privredu, Pošta Srbije modernizovaće svoje logističke centre u Beogradu, Novom Sadu i Nišu...Prve pregovore o nabavci nove tehnologije za preradu pošiljaka planira sa proizvođačima iz Japana, izjavio je v.d. direktora JP Pošta Srbije Zoran Đorđević,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.