Pošta Srbije ima velike planove za tri centra FOTO

Izvor: B92, 26.Jun.2021, 12:57

Pošta Srbije ima velike planove za tri centra FOTO

U cilju podizanja kvaliteta usluga za građane i privredu, Pošta Srbije modernizovaće svoje logističke centre u Beogradu, Novom Sadu i Nišu.

Prve pregovore o nabavci nove tehnologije za preradu pošiljaka planira sa proizvođačima iz Japana, izjavio je v.d. direktora JP Pošta Srbije Zoran Đorđević, nakon sastanka sa ambasadorom Japana u Srbiji, Njegovom ekselencijom Takahiko Kacumatom.

"Na sastanku smo se složili da postoje realne mogućnosti za unapređenje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << saradnje između pošta naših zemalja, kao i za modernizaciju preradnih kapaciteta Pošte Srbije u saradnji sa proizvođačima ove opreme iz Japana, jer Pošta već koristi mašine za sortiranje japanske proizvodnje koje se smatraju među najboljima u svetu", izjavio je Đorđević, navodi se u saopštenju preduzeća.

U tom smislu, Đorđević je na sastanku koji je održan u Pošti Srbije, zamolio ambasadora Kacumata da prenese japanskim proizvođačima opreme poziv za sastanak u Beogradu na kom bi japanski proizvođači mogli savetodavno da pomognu kako da Pošta Srbije na najracionalniji i najbolji način modernizuje svoju tehnologiju.

Nove marke Pošte Srbije: Šta simbolizuju? FOTO

Takođe je najavio i podršku Pošte Srbije predstavniku japanske pošte, Metokiju Masahikou u kandidaturi za sledećeg Generalnog direktora Međunarodnog biroa Svetskog poštanskog savezakoji se bira u avgustu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.