Izvor: Blic, 12.Feb.2020, 15:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ministarstvo spoljnih poslova Srbije: Na kruzeru u Japanu još 39 obolelih od korona virusa, svih 14 srpskih državljana su DOBRO

Na brodu "Dajmond princes" koji je od 5. februara u dvonedeljnom karantinu u Japanu ima 39 novih slučajeva pozitivno testiranih na korona virus, saopštilo je danas Ministarstvo spoljnih poslova Srbije koje navodi da su srpski državljani dobro, a jedan od njih je trenutno u izolaciji i čeka se da bude testiran.
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srbin smješten u izolaciju: Čeka se da bude testiran na virus korona

Izvor: Nezavisne Novine, 12.Feb.2020

Jedan od 14 državljana Srbije na brodu "Diamond princess", koji je pod karantinom u Japanu, prijavio je upravi broda da je bio u kontaktu sa osobom koja je pozitivno testirana na virus korona i u posljednja tri dana nalazi se u izolaciji, saopšteno je danas iz Ministarstva spoljnih poslova ..

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.