Makedonac zaražen koronavirusom u stabilnom stanju

Izvor: B92, 13.Feb.2020, 16:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Makedonac zaražen koronavirusom u stabilnom stanju

Kod Makedonca koji je zaražen koronavirusom na "kruzeru" "Dajmond princes" (Diamond Princess) u Japanu konstatovan je blagi oblik bolesti.

Epidemiolog Instututa za javno zdravlje Severne Makedonije Gordana Kuzmanovska potvrdila je da je makedonski državljanin kod kojeg je potvrđeno prisistvo koronavirusa prenesen u bolnicu u Jokohami i da je u stabilnom stanju.

"Kod njega je konstatovana blaga forma bolesti", rekla je Kuzmanovska.

Informaciju da je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << jedan od trojice Makedonaca na turističkom brodu "Dajmond princes" zaražen koronavirusom ranije danas je objavilo Ministarstvo spoljnih poslova Severne Makedonije.

Druga dvojica makedonskih državljana koji se još nalaze na tom brodu izolovanom u luci u Jokohami, prema saopštenju, osećaju se dobro i do sada nisu prijavili simptome koji mogu da ukažu na prisustvo koronavirusa.
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na B92...






Povezane vesti

I MAKEDONAC DOBIO VIRUS NA KRUZERU U JAPANU: Potvrđen blaži oblik bolesti, prebačen u bolnicu

Izvor: Kurir, 13.Feb.2020

Kod Makedonca koji je zaražen korona virusom na "kruzeru" "Dajmond princes" (Diamond Princess) u Japanu konstatovan je blagi oblik bolesti, objavila je danas Televizija Telma.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.