MILSOV ŠOU U TOKIJU: Australija razbila Argentinu u četvrtfinalu

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Avg.2021, 16:25

MILSOV ŠOU U TOKIJU: Australija razbila Argentinu u četvrtfinalu

Protiv Amerike za veliko finale.

Košarkaši Australije drugi put u nizu igraće u polufinalu olimpijskog turnira, pošto su u Tokiju deklasirali Argentinu sa 97:59.

Posle sjajne igre protiv Kairata porasle su šanse za plasman Zvezde u grupe Lige šampiona. Ako prođu Šerif, crveno-belima će poslednja prepreka pred LŠ biti pobednik duela Dinamo Zagreb - Legija. Kvota da će Zvezda igrati u grupama LŠ je 2,25. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za plasman Zvezde u Evropi ove sezone.

Najbolji kod Australije bio je Pati Mils sa 18 poena, 2 skoka i 4 asistencije, a Nik Kej dodao je 10 poena, 10 skokova i 3 asistencije. Odličan je bio Džok Lendejl sa 12 poena, 7 skokova i 5 asistencija, 12 poena upisao je i Matis Tajbul, a 11 Džon Ingls, uz 4 skoka i 7 asistencija.

Za Argentinu je najefikasniji bio Nikola Laprovitola sa 16 poena , uz 4 asistencije, Gabrijel Dek imao je 12 poena i 10 skokova. Luis Skola dodao je 7 poena i 4 skoka, a Fakundo Kampaco imao je 9 poena, 4 skoka, 5 asistencija, ukradenu i 6 izgubljenih lopti.

Pre pet godina u Rio de Žaneiru, Bumersi su izgubili od Srbije, a sada će se sastati sa reprezentacijom SAD, koja je pobedila Španiju sa 95:81. Taj okršaj na programu je u četvrtak od 6.15 po srednjoevropskom vremenu.
Pogledaj vesti o: Japan,   Finale Lige Šampiona,   Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PLJUSAK SUZA I APLAUZI: Košarkaški Maradona ispraćen u penziju (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Avg.2021

Emotivan rastanak od velikog Luisa Skole...Argentina je ostala bez borbi za medalje na Olimpijskim igrama u Tokiju, a legendarni košarkaš “gaučosa” Luis Skola je završio karijeru u prestonici Japana...Posle sjajne igre protiv Kairata porasle su šanse za plasman Zvezde u grupe Lige šampiona....

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.