Lejdi Gaga: Dođite u Japan i jedite radioaktivnu hranu

Izvor: AlternativneVesti.com, 23.Jun.2011, 18:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lejdi Gaga: Dođite u Japan i jedite radioaktivnu hranu

Pop pevačica Lejdi Gaga obećala je da će iskoristiti svoju popularnost kako bi podsetila ljude da je „Japan bezbedno mesto“, uprkos prirodnim katastrofama koje su ga pogodile u martu, prenosi Asošijejted pres. Ona je ujedno naglasila da je „hrana u Japanu odlična“, iako su stručnjaci u više navrata upozorili da su namirnice koje stižu iz ove zemlje radioaktivne. Kontroverzna pevačica, koja bi trebalo da održi >> Pročitaj celu vest na sajtu AlternativneVesti.com << koncert u Tokiju, istakla je da je došla da uživa u gradu i hrani, i preporučila svojim fanovima da urade istu stvar.
„Važno da podsetimo svet da je Japan sada bezbedan i da su njegova vrata otvorena za turiste iz celog sveta koji žele da dođu i da uživaju u ovoj divnoj zemlji“, rekla je Lejdi Gaga.
Inače, turističke posete Japanu drastično su opale posle martovskog zemljotresa, cunamija i nuklearne katastrofe.
U zemljotresu i cunamiju koji su 11. marta pogodili Japan više od 23.000 ljudi je poginulo ili je nestalo, a oštećena nuklearna elektrana od tada konstantno ispušta radioaktivni materijal u atmosferu.

Nastavak na AlternativneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AlternativneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AlternativneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.