LEDI GAGA: DOĐITE U JAPAN, BEZBEDNO JE

Izvor: Kurir, 23.Jun.2011, 18:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LEDI GAGA: DOĐITE U JAPAN, BEZBEDNO JE

TOKIO - Pop pevačica Lejdi Gaga obećala da će iskoristiti svoju popularnost kako bi "podsetila ljude da je Japan bezbedan", uprkos prirodnim katastrofama koje su ga pogodile u martu.

TOKIO - Pop pevačica Lejdi Gaga obećala da će iskoristiti svoju popularnost kako bi "podsetila ljude da je Japan bezbedan", uprkos prirodnim katastrofama koje su ga pogodile u martu.

Ledi Gaga, koju je magazin "Forbs" rangirao kao najmoćniju poznatu ličnost godine, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << doputovala je u Tokio na humanitarni koncert za pomoć Japanu, koji će biti održan u subotu.

"Verujem da je vreme da se pogleda ka napred. Veoma je važno da oni nastave da skupljaju novac. Ali je takođe važno da mi podsetimo svet da je Japan sada bezbedan i da su njegova vrata otvorena za turiste iz celog sveta koji žele da dođu i da uživaju u ovoj divnoj zemlji", rekla je Ledi Gaga novinarima.

Američka pevačica je do sada poklonila oko tri miliona dolara ljudima u oblastima pogođenim zemljotresom i cunamijem.

Turističke posete Japanu drastično su opale posle martovskog zemljotresa, cunamija i nuklearne katastrofe. U zemljotresu i cunamiju koji su 11. marta pogodili Japan više od 23.000 ljudi je poginulo ili je nestalo, a oštećena nuklearna elektrana od tada konstantno ispušta radioaktivni materijal u atmosferu. Zvaničnici naglašavaju da opasnosti od radijacije u Tokiju nema, kao ni u drugim popularnim gradovima poput Osake ili Kjota.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Lejdi Gaga: Dođite u Japan i jedite radioaktivnu hranu

Izvor: AlternativneVesti.com, 23.Jun.2011

Pop pevačica Lejdi Gaga obećala je da će iskoristiti svoju popularnost kako bi podsetila ljude da je „Japan bezbedno mesto“, uprkos prirodnim katastrofama koje su ga pogodile u martu, prenosi Asošijejted pres. Ona je ujedno naglasila da je „hrana u Japanu odlična“, iako su stručnjaci u...

Nastavak na AlternativneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.