LAMPARD “UŠTOPOVAO” GRIZMANA Debi za zaborav, Čelsi lako sa Barsom i pored “rakete” Rakitića

Izvor: 011vodič.com, 23.Jul.2019, 14:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LAMPARD “UŠTOPOVAO” GRIZMANA Debi za zaborav, Čelsi lako sa Barsom i pored “rakete” Rakitića

Foto: Tanjug/AP Nakon čitave sage koja se odigrala između Barselone i Atletiko Madrida, a koja je završena transferom Antoana Grizmana u katalonski klub, na red je stigao i debi Francuza. Neće ga pamtiti po dobrom: Barsa je na stadionu Saitama u Japanu poražena od Čelsija, rezultatom 2:1. Foto: Tanjug/AP Tami Abraham Grizman se nije najbolje snašao u svom prvom nastupu. Dobar posao za londonsku ekipu uradio je David Luiz, koji je imao zadatak da spreči Grizmana da ozbiljnije >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << učestvuje u igri. Zadatak – ispunjen, gotovo bez greške. Čelsi je do prednosti stigao u 34. minutu, kada su “plavci” odigrali dobar presing i naterali Serhija Busketsa na grešku. Lopta je stigla do Abrahama Tamija koji se odlično snašao i uspeo da savlada Ter Štegena. U 81. minutu Čelsijevu prednost povećao je Ros Barkli, njegov šut sa ivice kaznenog prostora bio je dovoljno precizan. NAJVEĆI FUDBALSKI RAT Zidan i Bejl u kliču – Tvrdoglavost ili opravdano loš tretman? TRAŽILI GA SVI ŽIVI, A ON… Fekir odbio velikane, napustio Lion i rešio da igra u klubu koji NIJE IZBORIO EVROPU! RONALDO, SLOBODAN SI! Američki tužilac: „Portugalac nije počinio SILOVANJE Konačan rezultat postavio je Ivan Rakitić, snažnim udarcem kojim je pogodio rašlje Čelsijevog gola sa dvadesetak metara udaljenosti. Priliku da debituje u dresu Barselone dobio je i Frenki de Jong, koji je letos stigao iz Ajaksa za obeštećenje visoko 75 miliona evra uz dodatne bonuse. Poput Grizmana, ni on nije ostavio dovoljno dobar utisak da bi njegov novi klub izbegao poraz od Lampardovih “plavaca”. Nekadašnjem igraču, sada menadžeru Čelsija, ovo je bila prva prava provera otkako je preuzeo klub sa Stamford bridža. Najpre je odigrao nerešeno sa Bohemijansom, potom dobio Sent Patriks sa 4:0, a onda doživeo poraz od japanskog Kavasakija. Ne možete bez Fejsbuka? Pratite Blicsport i na najpopularnijoj mreži! Volite Tviter? Ne […] More
The post LAMPARD “UŠTOPOVAO” GRIZMANA Debi za zaborav, Čelsi lako sa Barsom i pored “rakete” Rakitića appeared first on 011vodic.com.
Pogledaj vesti o: Japan,   London

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.