Koncert Ja za Japan u Kolarčevoj zadužbini

Izvor: TvojPortal.com, 17.Maj.2011, 11:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koncert Ja za Japan u Kolarčevoj zadužbini

17.05.2011.
BEOGRAD,  (Beta) - Koncert za pomoć narodu Japana, pod nazivom "Ja za Japan", na kome će nastupiti neki od vodećih srpskih umetnika, biće održan u Velikoj sali Kolarčeve zadužbine u Beogradu.


Na koncertu će nastupiti violinista Jovan Kolundžija, pijanistkinja Nada Kolundžija, Gudači Svetog Djordja, operska umetnica Dragana del Monako, ansambl Renesans, braća Teofilović, Piano duo LP i gitariskinja Vera Ogrizović, najavili su organizatori.
opširnije možete pročitati na ovom linku

koncertpomoć narodu JapanaVelika sala Kolarčeve zadužbine u Beogradu

Nastavak na TvojPortal.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Koncert "Ja za Japan" na Kolarcu

Izvor: Mondo, 17.Maj.2011

Koncert za pomoć narodu Japana, pod nazivom "Ja za Japan", na kome će nastupiti neki od vodećih srpskih umetnika, biće održan danas u Velikoj sali Kolarčeve zadužbine.

Nastavak na Mondo...

Moguća kandidatura i bez hapšenja Mladića

Izvor: TvojPortal.com, 17.Maj.2011

17.05.2011.. BEOGRAD,  (Beta) - Šef diplomatije Luksemburga Žan Aselborn rekao je u utorak u Beogradu da hapšenje haških optužnika Ratka Mladića i Gorana Hadžića nije uslov Srbiji za sticanje statusa kandidata za članstvo u EU.. . . "Moguće je da Srbija postane kandidat bez hapšenja Mladića...

Nastavak na TvojPortal.com...

U sredu 40. Djački Vukov sabor

Izvor: TvojPortal.com, 17.Maj.2011

17.05.2011.. LOZNICA,  (Beta) - Tradicionalna manifestacija posvećena stvaralaštvu mladih, jubilarni 40. Djački Vukov sabor počinje u sredu u Loznici.. . . Svečano otvaranje zakazano je za 19 sati, kada će u Vukovom domu kulture sabor otvoriti proslogodišnji djak generacije lozničkih osnovnih...

Nastavak na TvojPortal.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.