Klub Amerika i Kašima u polufinalu SP

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Dec.2016, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klub Amerika i Kašima u polufinalu SP

Fudbaleri meksičke Klub Amerike i japanske Kašime plasirali su se danas u polufinala Svetskog klupskog prvenstva u Japanu.

Meksički tim je pobedio je šampiona Azije Jeonbuk iz Južne Koreje sa 2:1, posle preokreta u Osaki, dok je Kašima sa 2:0 bila bolja od južnoafričkog Mamelodija.

Jeonbuk je u Osaki poveo golom Bo-Kjung Kima u 23. minutu, dok >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << bi junak Klub Amerike u drugom delu postao dvostruki strelac Sivlio Romero, koji je golove postigao u 58. 74. minutu.

Klub Amerika će se za finale boriti za prvim favoritom turnira, šampionom Evrope Real Madridom 15. decembra u Jokohami.

S druge strane Kašima je lako pobedila Mamelodi, a strelci u trijumfu nad afričkim prvakom bili su Jasuši Endo u 63. minutu i Mu Kanazaki u 88.

Kašima će se u polufinalu sastati sa kolumbijskim Atletiko Nasionalom u Osaki.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.