Kako su se Kljajić i Haskić snašli u Japanu?

Izvor: Sportske.net, 15.Jul.2020, 23:06

Kako su se Kljajić i Haskić snašli u Japanu?

Otišli su u nezgodno vreme, malo pre početka pandemije, ali sezona je nastavljena i oni su ponovo na terenu.

Prošlog meseca nastavljeno je takmičenje i u Japanu, a u tamošnjoj drugoj ligi takmiče se doskorašnji golman Partizana Filip Kljajić, kao i bivši napadač Radničkog iz Niša Nermin Haskić.

Njih dvojica su tokom zime otišli u Japan, u ekipu Omije, koja je vrlo dobro započela sezonu.

Odigrano je do sada pet kola, a Omija >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je upisala četiri pobede i jedan poraz, koji je danas pretrpela na gostovanju Točigiju, rezultatom 1:0.

Kljajić je danas čuvao mrežu Omije, baš kao i u prošlom kolu, u pobedi nad Verdijem (1:0) i to su mu za sada jedina dva prvenstvena nastupa u novom klubu, ali deluje da se ustalio u startnoj postavi i da ćemo ga i u nastavku sezone viđati na terenu.

Haskić je danas odigrao skoro celo drugo poluvreme, a od dolaska u Omiju ima još samo jedan nastup, i to na početku sezone u februaru, kada je odigrao 60 minuta u pobedi nad Mitom u gostima od 2:1.

Na tabeli posle pet kola vodi Varen Nagasaki sa 13 bodova, a Omija je druga sa 12 bodova.

-
Pogledaj vesti o: Japan,   Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.