KARLOS HIMENEZ NAPUŠTA UNIKAHU

Izvor: Kurir, 09.Jun.2011, 19:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KARLOS HIMENEZ NAPUŠTA UNIKAHU

MALAGA - Španski košarkaš Karlos Himenez naredne sezone neće igrati u timu Unikahe, jer klub iz Malage nije želeo da produži saradnju sa iksusnim igračem, javili su španski mediji.

Unikaha je kao zamenu za Himenesa angažovala 24. godišnjeg hrvatskog košarkaša visokog 211 santimetara Luku Žorića, a očekuje se da sada već bivši igrač Zagreba za par dana potpiše ugovor.

Himenez bi karijeru mogao da nastavi u dresu Estudijantesa iz kojeg je 2006. godine, nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << 12 sezona, došao u Unikahu.

Sa reprezentacijom Španije Himenez je bio prvak sveta u Japanu 2006. godine, a osvojio je srebrnu medalju na OI u Pekingu, kao i tri srebra sa EP (Francuska 1999, Švedska 2003, Španija 2007) i bronzu u Turskoj 2001.godine.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.