Jedinstveni Fujitsu laptop sa projektorom

Izvor: MojLaptop.rs, 01.Dec.2011, 18:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jedinstveni Fujitsu laptop sa projektorom

Fujitsu je obogatio svoj portfolio sa uređajem koji bi se mogao svrstati u kategoriju „E, zamisli da postoji...“. Iz ove kompanije stigao je laptop sa oznakom S761, koji je prvi prenosivi računar koji u sebi ima ugrađen projektor.

Laptopovi kompanije Fujitsu podeljeni su u tri kategorije: Alraund, Advensd i Superior (Allround, Advanced), a ovaj model pripada najvišoj odnosno superiornoj klasi.
Na njemu se odlično vidi kako je japanska kompanija prvenstveno okrenuta poslovnim korisnicima. „Strogi“ dizajn govori da se ovde radi o uređaju koji će da „završi stvar“.
Proizvođač je očigledno S761 namenio korisnicima koji često drže predavanja, poslovne sastanke i generalno su u pokretu, jer je laptop izrađen od laganih materijala i teži samo 1.6 kg.

Nastavak na MojLaptop.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MojLaptop.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MojLaptop.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.