Izvor: Nezavisne Novine, 14.Jan.2018, 17:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Japanski premijer sutra u poseti Srbiji

BEOGRAD- Japanski premijer Šinzo Abe stiže sutra u zvaničnu posjetu Srbiji, zajedno sa delegacijom japanskih privrednika, a domaćin će mu biti predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

Ceremonija svečanog dočeka biće priređena popodne ispred Palate Srbija, a poslije toga uslijediće plenarni sastanak delegacija Srbije i Japana.

Svečanom dočeku ispred Palate Srbija prisustvovaće i predsjednica Vlade Srbije Ana Brnabić, koja će učestovati i na plenarnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << sastanku delegacija Srbije i Japana, saopštila je Vladina kancelarija za saradnju s medijima.

Prema programu posjete, kasnije poslije podne predviđen je sastanak delegacija sa privrednicima dveju zemalja, na kojem će se učesnicima obratiti Vučić, Abe i Brnabićeva.

Ministarka za evropske integracije u Vladi Republike Srbije Jadranka Joksimović i ambasador Japana u Srbiji Ðunići Marujama potpisaće Notu o volonterskom programu japanske prekomorske saradnje.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.