Japanski navijači se stide svog sudije

Izvor: Sportski Žurnal, 13.Jun.2014, 19:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Japanski navijači se stide svog sudije

Brojni ljubitelji fudbala u Japanu na društvenim mrežama iskazali su da se stide zbog suđenja njihovog sunarodnika Juičija Nišimurija na prvoj utakmici Svetskog fudbalskog prvesntva u Brazilu između države domaćina i Hrvatske.
(FOTO: mundial-brasil-2014.clarin.com)
Ako Brazil osvoji Svetsko prvenstvo, ceo svet će govoriti da je Nišimura bio najbolji igrač Brazila na Mundijalu – navodi se u jednoj od mnogobrojnih objava na Tviteru >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << .
Nije bilo penala… Zaista mi je žao Hrvatske – naveo je jedan ljubitelj fudbala iz Japana na Tviteru.
Kako prenosi Frans pres (AFP), Nišimura je u Japanu poznat po čestom dosuđivanja penala.
Takođe, Japanac je sudio i na Afričkom kupu nacija 2008. godine, kada je ušao u sukob sa svim reprezentativcima Angole na meču protiv Egipta.
Nišimura je sudijsku karijeru počeo sa 32 godine, a pre četiri godine bio je arbitar i na Mundijalu u Južnoj Africi.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo,   Twiter

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZBOG PENALA ZA BRAZIL: Navijači u Japanu se srame suđenja Nišimurija

Izvor: Kurir, 13.Jun.2014

Ako Brazil osvoji Svetsko prvenstvo, ceo svet će govoriti da je Nišimura bio najbolji igrač Brazila na Mundijalu, navodi se u jednoj od mnogobrojnih objava na Tviteru..Brojni ljubitelji fudbala u Japanu na društvenim mrežama iskazali su da se stide zbog suđenja njihovog sunarodnika Juničija Nišimurija...

Nastavak na Kurir...

Slika dana: Dva lica Brazila, raskoš i beda

Izvor: Sportski Žurnal, 13.Jun.2014

Svetsko prvenstvo u Brazilu izazvalo je mnogo polemika među stanovništvom najveće države u Južnoj Americi.. Sa jedne strane raskoš i bogatstvo, u ovih mesec dana oličeno u Mondijalu. Sa druge, beda i borba za goli život – svakodnevica većine stanovništva u Brazilu.. Ova fotografija je najbolji...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.