Instagram sakriva „lajkove“

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 22.Jul.2019, 08:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Instagram sakriva „lajkove“

Ukoliko imate nalog na Instagramu, moći ćete da vidite broj „lajkova“ onoga što se postavili, ali vaši pratioci neće. Moći će da kliknu da vide ko je „lajkovao“, ali će morati da broje imena na listi.

Ovo je veliki promena za Instagram, ali neophodna, ističu stručnjaci, koji sve više upozoravaju na efekat koji društvene mreže imaju na mentalno zdravlje i samopouzdanje mladih ljudi.

Želimo da se vaši prijatelji fokusiraju na fotografije i snimke koje >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << delite, a ne koliko lajkova imaju“, saopštili su iz Instagrama“

Lajkovi su postali srž ove i drugih društvenih mreža i neka vrsta digitalne valute, a mnogi se sada pitaju da li njihovim sakrivanjem Instagram rizikuje da umanji njihovu vrednost.

Izvor: RTS
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Povezane vesti

Da li je Instagram rešio da "likvidira" influensere?

Izvor: B92, 22.Jul.2019

Najpopularnija društvena mreža za deljenje fotografija i video snimaka - Instagram planira da sakrije broj lajkova na postovima. Nov sistem je na probi u sedam zemalja: Australiji, Brazilu, Kanadi, Irskoj, Italiji, Japanu i Novom Zelandu...Ukoliko imate nalog na Instagramu, moći ćete da vidite broj...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.