Infinitijev iskorak u budućnost: Koncept nove limuzine

Izvor: B92, 04.Jan.2018, 10:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Infinitijev iskorak u budućnost: Koncept nove limuzine

Na predstojećem auto-salonu u Detroitu, japanski premijum brend biće predstavljen konceptom Q Inspiration, koji osim novog dizajnerskog jezika donosi i nove proporcije u segment luksuznih limuzina.

Kako se bliži polovina januara i početak najznačajnijeg severnoameričkog sajma automobila, proizvođači počinju da otkrivaju svoje novitete koji će biti prikazani na ovoj manifestaciji. Među njima je i premium marka Infiniti, u vlasništvu Nissana, koja će u Detroitu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << izložiti koncept Q Inspiration.

Reč je o velikoj luksuznoj limuzini, sa stilskim karakteristikama kupea i dizajnom koji najavljuje izged budućih modela Infinitija. Kako kažu u toj kompaniji, namera je bila da se preispita mogućnost promene proporcija klasičnih premijum limuzina, tako što će hauba i motorski odeljak biti kraći, a sama putnička kabina nešto duža.

Putnici će osim više prostora dobiti i više prirodne svetlosti zahvaljujući staklenom krovu.

Infiniti je uoči premijere objavio dve fotografije koncepta Q Inspiration, jednu na kojoj je prikazan far, detalj haube i prednje maske, i drugu na kojoj se vidi čitav automobil.

Više fotografija i tehničkih detalja biće objavljeno 15. januara, kada će vozilo debitovati na detroitskom auto-salonu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Infiniti će predstaviti novi koncept Q Inspiration u Detroitu

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Jan.2018

Na sajmu automobila u Detroitu, koji će početi za samo nekoliko dana, japanski premijum brend predstaviće svoj novi koncept, limuzinu Q Inspiration, koji donosi novi dizajnerski pravac u segment luksuznih limuzina...Naime, bliži se polovina januara i početak najznačajnijeg sjevernoameričkog sajma...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.