Automobili

Četvrtak, 04.01.2018.

08:35

Infinitijev iskorak u budućnost: Koncept nove limuzine

Na predstojećem auto-salonu u Detroitu, japanski premijum brend biće predstavljen konceptom Q Inspiration, koji osim novog dizajnerskog jezika donosi i nove proporcije u segment luksuznih limuzina.

Izvor: B92

Infinitijev iskorak u budućnost: Koncept nove limuzine

Kako se bliži polovina januara i početak najznačajnijeg severnoameričkog sajma automobila, proizvođači počinju da otkrivaju svoje novitete koji će biti prikazani na ovoj manifestaciji. Među njima je i premium marka Infiniti, u vlasništvu Nissana, koja će u Detroitu izložiti koncept Q Inspiration.

Reč je o velikoj luksuznoj limuzini, sa stilskim karakteristikama kupea i dizajnom koji najavljuje izged budućih modela Infinitija. Kako kažu u toj kompaniji, namera je bila da se preispita mogućnost promene proporcija klasičnih premijum limuzina, tako što će hauba i motorski odeljak biti kraći, a sama putnička kabina nešto duža.

Putnici će osim više prostora dobiti i više prirodne svetlosti zahvaljujući staklenom krovu.

Infiniti je uoči premijere objavio dve fotografije koncepta Q Inspiration, jednu na kojoj je prikazan far, detalj haube i prednje maske, i drugu na kojoj se vidi čitav automobil.

Više fotografija i tehničkih detalja biće objavljeno 15. januara, kada će vozilo debitovati na detroitskom auto-salonu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: