Humanitarna izložba Designers Love Japan

Izvor: Plakatt.com, 06.Apr.2011, 17:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Humanitarna izložba "Designers Love Japan"

Galerija O3one, Beograd
Saturday 9 Apr 18:00

Humanitarna izložba “Designers Love Japan” Rezultati konkursa 'PLAKAT ZA JAPAN' u organizaciji dizajn web portala Designed.rs i izložba odabranih radova!


Humanitarna izložba “Designers Love Japan” biće održana u Galeriji O3one 09. aprila 2011. godine s početkom u 18h.
Izložba je organizovana u saradnji dizajn web portala Designed.rs, Galerije O3one i Crvenog Krsta Srbije, a štampanje plakata koji će biti izloženi omogućila je štamparija Superdot iz Beograda.
U želji da se skrene pažnja na događaje koji su zadesili Japan, i dâ skromni doprinos narodu Japana, na dizajn web portalu Designed.rs je 16. marta raspisan konkurs “PLAKAT ZA JAPAN”, na koji se odazvalo 170 autora, i pristiglo oko 200 radova.
Na izložbi “Designers Love Japan” biće prikazana selekcija od 20 radova pristiglih na konkurs 'PLAKAT ZA JAPAN'.
Tokom izložbe biće organizovano i sakupljanje donacija za pomoć Japanu, stoga Vas molimo da dođete u što većem broju kako bi svi i na taj način dali svoj doprinos akciji.
U selekciju izložbe 'Designers Love Japan' ušlo je 20 radova.

Radove su žirirali art i kreativni direktori Designed.rs i studija Coba&associates, Jana Oršolić i Slobodan Jovanović. Kriterijum za odabir radova je uključivao nivo grafičke pismenosti, ideju i realizacijske sposobnosti pristiglih radova.

Designed.rs se zahvaljuje svim učesnicima konkursa koji su poslali svoj rad.
 Svi radovi će biti izloženi na posebnoj sekciji dizajn web portal Designed.rs, a tokom izložbe u galeriji O3one će moći da se vide projekcijom na 4 ekrana!
Radove koji su pristigli na konkurs i koji su ušli u selekciju za izložbu, potpisuju sledeći autori:
Amanda Stević, Borko Nerić, Branko Bobić, Dejan Vukelić, Ena Baćanović, Igor Adamović, Iva Čukić, Kristina Jovanović, Luka Srdanović, Marko Milin, Mihailo Kalabić, Milan Čerevicki, Milena Janićijević, Milica Tasić, Nenad Aćimović, Nikola Bajčić i Ivana Majstorović, Nikola Radojčić, Rade Šaptović lab604, Sara Radonja, Vladimir Radivojević.
Dođite u O3one zbog Japana!

Nastavak na Plakatt.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Plakatt.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Plakatt.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.