Google otvara lanac prodavnica?

Izvor: Mondo, 16.Feb.2013, 16:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Google otvara lanac prodavnica?

Izgleda da ćemo ubuduće Nexus uređaje i Chromebook laptope kupovati u specijalizovanim Google prodavnicama.

Izvori bliski kompaiji Google navode da će poznata kompanija uskoro u Americi, Japanu i nekoliko evropskih gradova otvoriti specijalzovane prodavnice, u kojima će se nuditi kompletan portfolio Chromebook računara, Nexus smartfona i tableta, ali i sve usluge koje Google nudi korisnicima.

Sem što će >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << koristiti svoje prodavnice za prodaju i pružanje podrške korisnicima, Google će kroz lanac maloprodajnih objekata pokušati korisnicim da približi i nove usluge, prvensteno Google Glass projekat. Prototip uređaja za Google Glass servis (Explorer Edition) prošle godine se mogao naručiti za 1.500 dolara, a sada bi ga korisnici, koji posete Google Store, mogli isprobati potpuno besplatno i uputiti se u novosti koje Google Glass može da im ponudi.

Zvaničnih potvrda još uvek nema, ali poznati sajt The Verge još krajem prošle godine naveo je da bi prva takva Google prodavnica mogla da se otvori u Dablinu.

(Marko Čavić, MONDO)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Google otvara maloprodajne objekte?

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 16.Feb.2013

ADVERTISER-SERBIA.COM / MAUNTIN VJU - Po uzoru na Apple i Microsoft i Google navodno kreće u otvaranje maloprodajnih objekata širom sveta >>> (Ključne reči: gugl; epl; majkrosoft; prodavnice; Nexus; Chrombookov; glass; proizvodi; maloprodaja; distribucija)

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.