GDE JE I ŠTA RADI NIKOLA JOKIĆ: Uz Eru Ojdanića i Pauka slavi pobedu svojih konja (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jul.2023, 10:04

GDE JE I ŠTA RADI NIKOLA JOKIĆ: Uz Eru Ojdanića i "Pauka" slavi pobedu svojih konja (VIDEO)

Samo neka je veselo.

Svetislav Pešić, selektor reprezentacije Srbije, saopštio je spisak za predstojeće Svetsko prvenstvo, koje se održava u Japanu, na Filipinima i Indoneziji.

Na njemu nema Nikole Jokića, najboljeg igrača finalne serije NBA lige i najzaslužnijeg za prvu titulu u istoriji Denvera.

Selektor je rekao da mu je Jokić u obrazloženju rekao „da nije fizički i mentalno spreman za izazove na planetarnom šampionatu“.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Nije Nikola spreman za reprezentativne obaveze, ali je oran da proslavi uspehe svojih konja koji su mu minulog vikedna doneli dosta razloga za slavlje i zadovoljstvo.

Nikola Jokic has won another horse race. pic.twitter.com/LTn3Nzi12t

— Harrison Wind (@HarrisonWind) July 24, 2023

Jokić je snimljen kako posle trijumfa svojih konja, sa peharom u rukama, u sjajnom raspoloženju slavi uz kompoziciju „Pauk“ pevača narodne muzike Ere Ojdanić
Pogledaj vesti o: Japan,   NBA

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.