Furiozna završnica Osake

Izvor: B92, 08.Mar.2024, 04:26

Furiozna završnica Osake

Japanska teniserka Naomi Osaka pobedom je započela svoje učešče na Indijan Velsu.

Četvorostruka Grend slem šampionka se vraća postepeno u turnirsku formu, ali da to neće biti lako videla je na Australijan openu ili nedavno u Dohi gde ju je u četvrfinalu eliminisala Karolina Pliškova.

Ipak, Osaka pokazuje da i dalje postoje barem obrisi nekadašnje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << igračice, pa je tako bez problema izašla na kraj sa Sarom Erani.

Bolja od italijanske teniserke, koja je u kvalifikacijama eliminisala našu Aleksandru Krunić, je bila u dva seta – 6:3, 6:1.

Naročito je bila impreisvna završnica meča, u kojoj je Osaka osvojila 10 od 11 poslednjih gemova.

Da li 287. teniserka sveta ima kontinuitet videćemo u narednom kolu protiv 14. nosioca Ljudmile Samsonive.

Dalje je prošla i Tejlor Tausend koja je posle preokreta savladala Magdu Linet – 3:6, 7:6 (3), 6:1.

Sinju Vang je lako izašla na kraj sa Anom Karolinom Šmidlovom (6:0, 6:4). Dijana Pari je pobedila Martinu Trevizan (7:5, 6:3).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.