Fujitsu najavio novu seriju LifeBook tablet računa

Izvor: MojLaptop.rs, 23.Maj.2011, 01:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fujitsu najavio novu seriju LifeBook tablet računa

Fujitsu najavio novu LifeBook TH seriju tablet računara sa klizajućom (slide-out) tastaturom, Windows 7 operativnim sistemom, 10,1 inčnim displejom i Intel Atom "Oak Trail" procesorom.
Prvi poznati model iz ove serije je LifeBook TH40/D koji je namenjen Japanskom tržištu. LED displej je 1024x600 piksela veličine i to kapacitivni multi-touch, težine 1 kilograma i 0,68 inča debljine. Procesor koji pokreće ovaj tablet je jednoćelijski Atom Z670 na 1.5 GHz >> Pročitaj celu vest na sajtu MojLaptop.rs << sa Intel GMA 600 integrisanom grafičkom karticom. Što se memorije tiče, poseduje 1GB DDR2 ramsku memoriju, 120 GB prostora na hard disku i oko 6 sati autonomije baterije.
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na MojLaptop.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HTC telefon sa 4,5-inčnim ekranom

Izvor: B92, 23.Maj.2011

Mislili ste da je 4,3-inčni Sensation koji je HTC nedavno predstavio možda i previše glomazan za jedan mobilni telefon?..HTC očito ne misli tako, jer su u javnosti procurele fotografije novog, još većeg HTC Androida. Radi se o modelu koji će se zvati HTC Holiday, prenosi portal Pocketnow...Holiday...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MojLaptop.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MojLaptop.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.