Izvor: Domino Magazin, 13.Dec.2023, 13:50

Film Savršeni dani od 14. decembra u Cineplexx bioskopima

Film Savršeni dani prikazuje se od 14. decembra u Cineplexx bioskopima u Srbiji. U pitanju je nova drama koju režira čuveni Vim Vender. Sinspis glasi: “Čini se da je Hirajama potpuno zadovoljan svojim jednostavnim životom čistača toaleta u Tokiju. Izvan svoje veoma strukturirane svakodnevne rutine, uživa u strasti prema muzici i knjigama. Niz neočekivanih susreta […] The post Film Savršeni dani od 14. decembra u Cineplexx bioskopima appeared first on Domino.

Nastavak na Domino Magazin...






Povezane vesti

Novi filmovi u Beogradu: Savršeni dani

Izvor: DANuBeogradu.rs, 13.Dec.2023

Posle srpske premijere na Festivalu autorskog filma, „Savršeni dani“ će se prikazivati u bioskopima od četvrtka, 14. decembra 2023. Film Vima Vendersa predstavlja jedno dirljivo, poetsko razmatranje o pronalaženju lepote u svakodnevnom svetu oko nas. Čini se da je Hirajama potpuno zadovoljan...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.