FIVB: Srbija i Japan nisu namestili

Izvor: Sportski Žurnal, 29.Maj.2012, 22:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FIVB: Srbija i Japan nisu namestili

Svetska odbojkaška federacija odbacila je navode Tajlanda da je u meču poslednjeg kola Interkontinentalnih kvalifikacija žena za Olimpijske igre bilo nameštanja u duelu između Srbije i Japana, prenose svetski mediji.
Srbija je pobedila u tom meču u nedelju u Tokiju sa 3:2 posle preokreta, a takav rezultat je omogućio da se obe ekipe nađu na turniru u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Londonu.
Ishod meča nije odgovarao Tajlandu, koji bi u slučaju bilo kog drugog rezultata prvi put učestvovao sa ženskim timom na Igrama.
FIVB je saopštila da je kontrolni komitet istražio navode tajlandske federacije, ali da je utvrdio da nije bilo nepravilnosti, odnosno da meč nije bio namešten.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.