FETELU POL POZICIJA I U JAPANU

Izvor: Kurir, 08.Okt.2011, 11:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FETELU POL POZICIJA I U JAPANU

SUZUKA - Aktuelni prvak sveta u Formuli 1, Nemac Sebastijan Fetel, startovaće sa pol pozicije na Trci za za Veliku nagradu Japana koja će biti vožena u nedelju na stazi u Suzuki.

Vozač Red Bula ostvario je najbolji rezultat u subotnjim kvalifikacijama pošto je jedan krug prevezao za minut i 30,466 sekundi.

Fetelu je to ukupno 12. pol pozicija ove sezone, a peta uzastopno. Ukoliko na trci osvoji samo bod postaće najmlađi dvostruki šampion sveta u istoriji Formule >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << 1.

Sa druge pozicije startovaće pilot Meklarena, Britanac Dženson Baton, dok je posle kvalifikacija treću poziciju obezbedio Batonov zemljak i takođe vozač Meklarena Luis Hamilton.

Rezultati kvalifikacija:

1. Sebastijan Fetel (Nemačka, Red Bul) - 1:30,466

2. Dženson Baton (Britanija, Meklaren) - 0:009 sekundi zaostatka

3. Luis Hamilton (Britanija, Meklaren) - + 0,151

4. Felipe Masa (Brazil, Ferari) - + 0,338

5. Fernando Alonso (Španija, Ferari) - +0,420

6. Mark Veber (Australija, Red Bul) - + 0.690, itd.
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Fetelu pol pozicija i u Japanu

Izvor: Vesti-online.com, 08.Okt.2011

Vozač Red Bula Sebastijan Fetel startovaće sa pol pozicije u trci za Veliku nagradu Japana i to 12. put u ovogodišnjem šampionatu Formule 1...Nemac je do najboljeg startnog mesta na 15. trci sezone došao krugom u vremenu od 1:30.466 minuta na stazi "Suzuka“...Aktuelnom šampionu, kojem je samo...

Nastavak na Vesti-online.com...

F1: Fetel kreće prvi po najvažniji bod

Izvor: Mondo, 08.Okt.2011

Aktuelni prvak sveta Formule 1 startovaće sa pol pozicije na trci za za Veliku nagradu Japana, koja se u nedelju vozi na Suzuki.

Nastavak na Mondo...

Fetelu ponovo pol pozicija

Izvor: RTS, 08.Okt.2011

Aktuelni prvak sveta u Formuli 1, Nemac Sebastijan Fetel, startovaće sa pol pozicije na Trci za za Veliku nagradu Japana koja će biti vožena na stazi u Suzuki...Vozač Red Bula ostvario je najbolji rezultat u kvalifikacijama pošto je jedan krug prevezao za minut i 30,466 sekundi...Fetelu je to ukupno...

Nastavak na RTS...

VN Japana: Fetel prvi na startu

Izvor: AutoBlog, 08.Okt.2011

Čovek je neverovatan, dvanaesti put ove sezone uzima pol poziciju, a ovoga puta je to uradio bukvalno ispred nosa Džensona Batona koji je bio sporiji samo 0.009 sekundi. Baton je u svom Meklarenu bio najbrži na sva tri treninga, i izgledalo je kao da mali švaba neće osvojiti pol, i da će Red Bul...

Nastavak na AutoBlog...

Fetel sa pol pozicije juri šampionski bod

Izvor: Sportske.net, 08.Okt.2011

Samo čudo može da spreči Sebastijana Fetela u odbrani šampionske titule. Na sutrašnjoj trci u Japanu Nemac ima priliku da i teoretski otkloni sve dileme.

Nastavak na Sportske.net...

Fetel juri jedan bod, Baton u nemogućoj misiji

Izvor: Politika, 08.Okt.2011

Svetskom prvaku Formule 1 na današnjoj trci za Veliku nagradu Japana dovoljno deseto mesto za drugu uzastopnu titulu.– Velika četvorka u borbi za naziv vicešampiona. – Berni Ekleston kupio 3.000 ulaznica..Pre dve nedelje u Singapuru Sebastijanu Fetelu je izmaklo noćno krunisanje, ali danas na...

Nastavak na Politika...

Batonu pobeda, Fetelu titula!

Izvor: B92, 09.Okt.2011, 09:10

Vozač Red Bula Sebastijan Fetel odbranio je titulu šampiona Formule 1 pošto je kao treći završio Veliku nagradu Japana, na kojoj je pobedio Dženson Baton. Fetelu je na legendarnoj "Suzuki" bio potreban samo bod da bi postao najmlađi dvostruki šampion u istoriji, a on je kroz cilj prošao sa dve...

Nastavak na B92...

F1: Navikavajte se – Fetel šampion!

Izvor: Mondo, 09.Okt.2011

Nemački vozač Sebastijan Fetel osvojio treće mesto u trci za Veliku nagradu Japana, odbranio titulu i postao najmlađi dvostruki šampion Formule 1 u istoriji!

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.