Egzum dvocifren, Francuskoj malo 29p Furnijea – preokret kengura

Izvor: B92, 20.Avg.2023, 09:44

Egzum dvocifren, Francuskoj malo 29p Furnijea – preokret "kengura"

Košarkaši Australije i Francuske odigrali su interesantan prijateljski meč u Tokiju, a pobedu su odneli "kenguri" rezultatom 78:74.

"Trikolori" su imali prednost na poluvremenu, gotovo dvocifrenu, ali je Australija u nastavku uspela da preokrene tok susreta.

Australija je u svojim redovima imala nekolicinu igrača sa dvocifrenim učinkom, a najviše su ubacili Džoš Gidi – 12, uz šest skokova i pet asistencija, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dok je 12 postigao i Nik Kej.

Po 11 su ubacili Dante Egzum, Pati Mils i Duop Rit.

Kod Francuza najefikasniji je bio Evan Furnije sa čak 29 poena, Isaija Kordinije je dodao 12, dok je 10 postigao Geršon Jabusele.

Francuska će pred Mundobasket odigrati još utakmice sa Kanadom, Letonijom i Libanom, dok će Australija odmeriti snage samo sa Gruzijom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.