Državljanin Crne Gore sa kruzera Dajmond Princes ipak nije pozitivan na koronavirus

Izvor: B92, 25.Feb.2020, 12:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Državljanin Crne Gore sa kruzera "Dajmond Princes" ipak nije pozitivan na koronavirus

Crnogorsko Ministarstvo spoljnih poslova saopštilo je da državljanin te zemlje, koji se nalazi na kruzeru "Dajmond Princes" ipak nije zaražen tim virusom.

Za njega je prvobitno saopšteno da je pozitivan na koronavirus,

To su, naime, pokazali rezultati novog testiranja.

"Japanski nadležni organi su nas informisali da nema potrebe da crnogorski državljanin bude transportovan u bolnicu", navodi se u saopštenju crnogorskog Ministarstva, preneo je portal RTCG.

Ministarstvo je u stalnom kontaktu sa crnogorskim državljaninom koji se, kako se navodi, oseća dobro i upoznat je sa rezultatima novog testa.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Crnogorski državljanin ipak nema koronavirus

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Feb.2020

Crnogorsko Ministarstvo spoljnih poslova saopštilo je da državljanin te zemlje, koji se nalazi na kruzeru "Dajmond Princes", a za koga je prvobitno saopšteno da je pozitivan na koronavirus, ipak nije zaražen tim virusom...To su, naime, pokazali rezultati novog testiranja..."Japanski nadležni organi...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.