Đoković to radi, zašto ne kopirati najboljeg na svetu?

Izvor: B92, 13.Feb.2024, 18:48

"Đoković to radi, zašto ne kopirati najboljeg na svetu?"

Japanska teniserka Naomi Osaka izjavila je u razgovoru za "Punto de Break" da pokušava da nauči iz riterna Novaka Đokovića.

Osaka se vratila na WTA tur nakon što je u julu prošle godine postala majka, ali to za sada nije blistav povratak.

Nedavno je eliminisana u duelu sa Amerikankom Danijel Kolin, koja joj je prva još od 2017. godine >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << uzela set sa "nulom".

Bilo je jasno četvorostrukoj Grend slem šampionko da neće sve ići glatko, a novu priliku je dobila na turniru u Dohi gde je eliminisala Karolin Garsiju i tako se revanširala najboljoj francuskoj teniserki za poraz na Australijan openu.

Posle tog meča je u razgovoru za španski portal istakla da ju je Novak Đoković inspirisao u igri na riternu.

"Jesam promenila moj ritern. Ne bih rekla da sam promenila svoj stil, možemo reći da se forma promenila. Ranije bih uzela korak, još jedan korak i skočila, ali sada to radim sa obe noge jer Đoković to radi, pa zašto ne kopirati najboljeg riternera na svetu? Imala sam razgovor sa Vimom (Fisetom) i bilo je pomalo frustrirajuće kada znam da imam jedan od najboljih servisa na svetu, ali da postoje drugi apsekti igre koje treba popraviti", rekla je Osaka.

Osaka će se za prolaz u osminu finala na turniru u Kataru boriti protiv Petre Martić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Fiat Punto,   Novak Đoković

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.