Đedović s predstavnicima JICA o prioritetnim ulaganjima u energetiku,partnerstvu

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 11.Apr.2023, 17:48

Đedović s predstavnicima JICA o prioritetnim ulaganjima u energetiku,partnerstvu

BEOGRAD – Ministarka rudarstva i energetike Dubravka Đedović upoznala je danas predstavnike Japanske agencije za međunarodnu saradnju (JICA) s intenzivnim radom na planu prioritetnih ulaganja u energetiku, kao i dinamikom rada na novoj Strategiji razvoja energetike i Integrisanog nacionalnog energetskog i klimatskog plana (INEKP). Na sastanku s delegacijom JICA koju je vodio šef predstavništva za […]
Vest Đedović s predstavnicima JICA o prioritetnim ulaganjima u energetiku,partnerstvu objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Povezane vesti

Đedović i južnokorejski ambasador o investicijama u energetiku

Izvor: Danas, 12.Apr.2023, 16:32

Ministarka rudarstva i energetike Dubravka Đedović i ambasador Republike Koreje u Republici Srbije Đeung Li razgovarali su danas o zelenoj energetskoj tranziciji i mogućnostima za unapređenje bilateralne saradnje u oblasti energetike, saopštilo je MRE.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.