Izvor: Blic, 25.Maj.2023, 23:28

Detalji krvavog obračuna u Japanu: Farmer vatrenim oružjem ubio dva policajca, a ženu nožem

Žena i dva policajca ubijeni su danas u pucnjavi i napadu nožem na farmi u centralnom Japanu, prenosi Rojters. Jedna osoba je povređena. Osumnjičeni, za koga se veruje da je tridesetogodišnjak, zabarikadiran je u kući predsednika gradskog veća, prenosi novinska agencija Kjodo. Vlasti su pozvale stanovnike da ostanu u kućama u ruralnoj oblasti oko grada Nakano u regionu Nagano, gde se dogodio napad.
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ubio policajce lovačkom puškom: Osumnjičeni uhapšen nakon napada

Izvor: B92, 26.Maj.2023, 08:10

Japanske vlasti saopštile su danas da su uhapsile muškarca (31) u ruralnoj oblasti prefekture Nagano zbog ubistva četiri osobe, preneo je Rojters...On se sumnjiči da je ubio četiri osobe tokom pucnjave i napada nožem, a 12 sati je trajala potera za njim...Osumnjičeni se zatvorio u kući nakon...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.