Danas je počela prodaja ulaznica za majska izvođenja predstava u Zvezdara teatru

Izvor: Telegraf.rs, 20.Apr.2017, 17:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas je počela prodaja ulaznica za majska izvođenja predstava u Zvezdara teatru

Predstava Hipnoza jedne ljubavi je na repertoaru šest puta, a u gostima će biti u Rumi (24.5.) i u Nišu (25.5.). Tokom maja gostovaće i sa predstavom Voz od 14-16.5. u Sloveniji u Mariboru i Ljubljani.

Foto: Promo

U okviru akcije Da čujemo pozorište simultano će biti prevedene na srpski znakovni jezik predstave Generalna proba samoubistva (23.5.) i Pasivno pušenje (31.5.). Akciju prevoda se realizuje sa kompanijom Japan Tobako Internešnl, Gradskom organizacijom >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << gluvih Beograda, Asocijacijom tumača srpskog znakovnog jezika i gradom Beogradom. Već drugu sezonu jednom do dva puta mesečno prevode se predstave za gluve građane.



Nedelju 21.5. rezervisana je za gostovanja. U Zvezdaru teatar dolazi predstava Beton mahala (20.00) iz Novog Pazara, kao i Ministarstvo izbavljenja (19.30) iz NP Priština.



Ulaznice možete kupiti i onlajn preko sajta pozorišta. Đaci, studenti, penzioneri, vlasnici Lajf +, Corporate VIP i članovi čitalačkog kluba Geopoetika kartica mogu ostvariti popuste.

Foto: Promo

Više informacija potražite na zvaničnom sajtu Zvezdara teatra na OVOM linku.

(Telegraf.rs/PR)


Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.