Usred Beograda vozio kao Flojd: Prekoračio brzinu za 90 km na sat, čak su i policajci bili u šoku!

Izvor: Telegraf.rs, 20.Apr.2017, 07:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Usred Beograda vozio kao Flojd: Prekoračio brzinu za 90 km na sat, čak su i policajci bili u šoku!

Više od 5.000 prekršaja zabeleženo je za samo dva dana akcije koju sprovodi saobraćajna policija u Srbiji, a od toga je 4.650 vozača prekoračilo brzinu.

Rekorder je vozač iz Beograda koji je po gradu vozio 140 kilometara na čas, čak 90 više od propisanog.

Ukupno 31 zemlja u svetu sprovodu ovu akciju, koja će trajati do 23. aprila, a u okviru nje imaju i "spid maraton", odnosno, 24-časovnu kontrolu brzine. Na terenu je 150 ručnih radara i 10 presretača.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs <<
Osim brzine, saobraćajna policija kontroliše i ostale prekršaje. Proveravaju se i registracija, korišćenje mobilnog, pojas, alko test... Primećeno je da je dosta vozača uhvaćeno u dnevnoj vožnji u alkoholisanom stanju.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Danas je počela prodaja ulaznica za majska izvođenja predstava u Zvezdara teatru

Izvor: Telegraf.rs, 20.Apr.2017

Predstava Hipnoza jedne ljubavi je na repertoaru šest puta, a u gostima će biti u Rumi (24.5.) i u Nišu (25.5.). Tokom maja gostovaće i sa predstavom Voz od 14-16.5. u Sloveniji u Mariboru i Ljubljani...Foto: Promo..U okviru akcije Da čujemo pozorište simultano će biti prevedene na srpski znakovni...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.