DRAMATIČNA ZAVRŠNICA U JAPANU: Golman postigao gol u 14. minutu NADOKNADE (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Nov.2018, 17:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRAMATIČNA ZAVRŠNICA U JAPANU: Golman postigao gol u 14. minutu NADOKNADE (VIDEO)

Čuvar mreže Šimicua doneo bod svojoj ekipi u 104. minutu utakmice.

Fudbaleri Šimicua dočekali su ekipu Kobea u pretposlednjem kolu prvenstva Japana, a utakmica je završena rezultatom 3:3.

KOLAROV GRMI: Navijači se NE RAZUMEJU u fudbal (FOTO)

OVO NE MOŽE DA SE PREPRIČA: Maradoni su postavili jednostavno pitanje, a on je dao do sada NEVIĐEN odgovor (VIDEO)

Izjednačujući pogodak za domaću ekipu postigao je golman Judži Rokutan, a posle >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << toga malo je falilo da dođe do tuče na terenu.

Gostujući fudbaleri nisu mogli da se kontrolišu posle tog primljenog gola, pa je Velington dobio crveni karton zbog grubog prekršaja, a ni Lukas Podolski nije uspeo da se kontroliše i pokušao je da se obračuna sa protivničkim igračima, dok je njegov saigrač Andres Iniesta smirivao situaciju.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.