Crna Gora navija za Srbiju

Izvor: B92, 09.Feb.2024, 13:19

Crna Gora navija za Srbiju

Vaterpolisti Crne Gore pobedili su Japan 13:11 i plasirali se u plej-of Svetskog prvenstva u Dohi.

Crnogorci sada navijaju da Srbija savlada SAD kako bi kao drugoplasirani tim grupe dobili lakšeg rivala u osmini finala.

To je od ključnog značaja jer plasman u četvrtfinale SP donosi i mesto na Olimpijskim igrama u Parizu na leto.

A potencijalni rivali Crnogoroca su Rumuni i Italijani. Pobeda Srbije donosi im uslovno lakši posao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa Rumunima.

Crnogorce je do pobede nad Japancima predvodio Dušan Matković sa četiri gola, dok je tri dao Ukropina.

Dvostruki strelac bio je Popadić, a po gol su dali Brguljan, Perković, Mršić i Vujović, dok je Tešanović imao osam odbrana.

S druge strane, Japance je nosio Vatanabe sa pet golova, dok su po dva dali Adači i Inaba.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre,   Pariz

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Vaterpolisti Srbije pobedili Amerikance, izborili učešće na Olimpijskim igrama i plasman u četvrtfinale Svetskog prvenstva

Izvor: Danas, 09.Feb.2024

Vaterpolo reprezentacija Srbije pobedila je selekciju Sjedinjenih Američkih Država rezultatom 14:12 (2:3, 3:4, 6:1, 3:4) u trećem kolu Grupe C Svetskog prvenstva u Dohi, tako izborila plasman u četvrtfinale ovog takmičenja i, ujedno, učešće na Olimpijskim igrama u Parizu.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.