ČILIĆ ZAVRŠIO ODISEJU U JAPANU Jedva prošao 267. igrača sveta, ali Španac mu presudio

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jul.2021, 11:38

ČILIĆ ZAVRŠIO ODISEJU U JAPANU Jedva prošao 267. igrača sveta, ali Španac mu presudio

Počeo je dobro Hrvat, ali nije mogao do trijumfa.

Hrvatski teniser Marin Čilić ispao je u drugom kolu na Olimpijskim igrama u Tokiju. Pobedio ga je Pablo Karenjo Busta s 5:7, 6:4, 6:4.

Španac, trenutno 11. igrač sveta tako je prvi put slavio protiv Hrvata koji je 38. na ATP tabeli.

Bustu je Čilić pobedio u sva četiri meča do ovog na Igrama. Prvim porazom od Buste mu treće kolo, do kojeg je došao pre pet godina u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Londonu, ostaje najbolji rezultat na Olimpijskim igrama.

Pablo Carreño Busta gets a first career win over Marin Cilic, comes back to win 5-7, 6-4, 6-4 and reach the last 16 at the #Olympics.

He will face Koepfer or Purcell next.

Spain is 5-1 today in singles pic.twitter.com/bsJpkGS5Mp

— José Morgado (@josemorgado) July 26, 2021

Čilić je uzeo prvi set (7:5), ali je Busta odličnu formu, koju je pokazao osvajanjem turnira u Hamburgu prošle nedelje, dokazao preokretom i pobedom.

Jedina Čilićeva pobeda na Igrama u Tokiju tako je ostala ona koju je u prvom kolu jedva, nakon tri i po sata, izborio protiv Menezesa, 267. igrača sveta.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda Kristina Janjić, supruga Aleksandra Mitrovića.
Pogledaj vesti o: Japan,   Tenis,   Olimpijske igre

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Marin Čilić eliminisan sa Olimpijskih igara, Karenjo Busta u osmini finala

Izvor: MozzartSport.com, 26.Jul.2021

Španac prvi put u karijeri bolji od Hrvata..Imaće Španija dvojicu predstavnika u osmini finala muškog singla. Možda Alehandro Davidovič Fokina nema čemu da se nada protiv Novaka Đokovića, ali zato rastu šanse Pablu Karenju Busti da se domogne završnice olimpijskog turnira...Sjajan dan za španski...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.