Brza poslastica: Jafa desert u šolji

Izvor: Lepota i zdravlje, 23.Feb.2016, 17:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brza poslastica: Jafa desert u šolji

Idealan spoj pomorandže i čokolade koji se topi u ustima. Foto: Guliver/Thinkstock Ukoliko vam se jede nešto slatko, a nemate baš mnogo vremena za pripremu deserta ovo je recept za vas. Sastojci: - 50 g indijskih oraščića - 200 ml vode - 1 veća japanska jabuka - 100 ml soka od pomorandže - 1 kašičica korice pomorandže - 3 kašičice kakao praha - 5 urmi Priprema: 1. Indijske oraščiće potopite u vodi veče pre pripreme deserta. 2. Ujutro ih ocedite, isperite, dodajte 200 ml hladne >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << vode i sve mutite u blenderu dok ne dobijete tečnost sličnu mleku. 3. Kao baza ovom napitku može poslužiti i klasično mleko, ili neke druge alternative od orašastih plodova i žitarica. 4. U mleko dodajte japansku jabuku (umesto jabuke možete koristiti bananu), sok i koricu jedne pomorandže, namočene urme i kakao prah. 5. Sve dobro umutite dok ne dobijete kremasti smuti s ukusom jafa keksa.
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Povezane vesti

Brza poslastica: Jafa desert u šolji

Izvor: Scandal.rs, 23.Feb.2016

Ukoliko vam se jede nešto slatko, a nemate baš mnogo vremena za pripremu deserta ovo je recept za vas...Sastojci:..– 50 g indijskih oraščića..– 200 ml vode..– 1 veća japanska jabuka..– 100 ml soka od pomorandže..– 1 kašičica korice pomorandže..– 3 kašičice kakao praha..– 5 urmi..Pripremu...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.