Benčić izbacila Osaku sa Ju Es opena, pobeda Vekić

Izvor: NoviMagazin.rs, 02.Sep.2019, 20:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Benčić izbacila Osaku sa Ju Es opena, pobeda Vekić

Japanska teniserka Naomi Osaka neće odbraniti titulu na Ju Es openu u Njujorku, pošto je večeras u osmini finala izgubila od 12. teniserke sveta Švajcarkinje Belinde Benčić posle dva seta, 5:7, 4:6.

Prva teniserka sveta izgubila je posle sat i 28 minuta i prekinula niz od 10 pobeda na poslednjem grend slem turniru u sezoni.

Benčić >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << je tri puta oduzela servis Osaki, koja je napravila jedan brejk.

Benčić je treći put ove sezone pobedila Osaku i ove godine ima devet pobeda protiv teniserki iz prvih 10.

Ona će u četvrtfinalu igrati protiv Done Vekić iz Hrvatske, koja je pobedila Juliju Gerges iz Nemačke sa 6:7, 7:5, 6:3.

Vekić je u drugom setu pri rezultatu 4:5 spasila meč loptu. Plasman u četvrtfinale je njen najbolji rezultat na grend slem turnirima.

Vekić je ove godine pobedila Benčić u trećem kolu Rolan Garosa.
Pogledaj vesti o: Japan,   Nju Jork

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Benčić izbacila Osaku sa Ju Es opena, pobeda Vekić

Izvor: Beta, 02.Sep.2019

Japanska teniserka Naomi Osaka neće odbraniti titulu na Ju Es openu u Njujorku, pošto je večeras u osmini finala izgubila od 12. teniserke sveta Švajcarkinje Belinde Benčić posle dva seta, 5:7, 4:6.Prva teniserka sveta izgubila je posle sat i 28 minuta i prekinula niz od 10 pobeda na poslednjem...

Nastavak na Beta...

NAJVEĆA SENZACIJA US OPENA Prvi Italijan u četvrtfinalu posle 42 godine: Svi plaču zbog mene!

Izvor: Kurir, 02.Sep.2019

Italijanski teniser Mateo Beretini plasirao se večeras, prvi put u karijeri, u četvrtfinale US opena u Njujorku, pošto je pobedio 43. igrača sveta Rusa Andreja Rubljeva posle tri seta, 6:1, 6:4, 7:6.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.