BORJAN BIO NA VETROMETINI: Kanađani primili četiri gola u Japanu, a još su i dobro prošli

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Okt.2023, 15:35

BORJAN BIO NA VETROMETINI: Kanađani primili četiri gola u Japanu, a još su i dobro prošli

Ubedljivi Samuraji.

Fudbalska reprezentacija Kanade, koju sa kapitenskom trakom predvodi bivši golman Crvene zvezde Milan Borjan, doživela je težak poraz u prijateljskoj utakmici u Nikagati od selekcijom Japana.

Razigrani Samuraji slavili su  4:1 (3:0) a prema svemu prikazanom rezultat je mogao da bude još ubedljiviji. Izabranici selektora Hađime Morijase imali su čak 20 šuteva, od čega je osam išlo u okvir gola.

Ao Tanaka >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je načeo Kanadu posle samo dva minuta igre, da bi Džonatan Dejvid promašio jedanaesterac za izjednačenje 20 minuta nakon prvog gola na meču.

Znali su to Japanci ekspresno da kazne, pa su prvo "naterali" Alfonsa Dejvisa da postigne autogol u 40. minutu, da bi Keito Nakamura dva minuta kasnije na asistenciju bivšeg igrača Partizana, Takume Asana, postigao i treći pogodak.

Kako je počelo, tako je i završeno što se tiče ekipe sa Dalekog istoka - Tanaka je u 49. minutu ispostavio poker koji je tek u 89. minutu ublažen od strane Džuniora Hoileta.
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.