BANDA PANDA PARTY!

Izvor: Plakatt.com, 01.Nov.2010, 14:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BANDA PANDA PARTY!


Kulturni Centar Grad, Beograd
Friday 26 Nov 22:00

BANDA PANDA PARTY!
MIKIKO MOROHASHI / TOKIO
PYTZEK / ZAGREB
BANDA PANDA / BEOGRAD
BANDA PANDA ponovo organizuje event za sve one koji vole da igraju sa nama. Za vas koji niste upućeni, Banda Panda je novi sastav koji predvodi Dušan Lilić, bivši član 'Mladih Ljudi'. Žurke sastava 'Banda Panda' su tematske žurke, koje će uvek pratiti neki umetnički efekat. Od sitnih detalja, pa do čitavih performansa, potrudićemo se da Vam naše događaje učinimo interesantnijim od onoga na šta ste inače navikli u Beogradskom noćnom životu. Stoga će vam se na ovom događaju predstaviti beogradski crtači grafita i ostali 'street art' umetnici.
Glavno ime ovog dogadaja je naša gošca iz Frankfurta, MIKIKO MOROHASHI, ženski DJ japanskog porekla, resident 'Lea Park' žurki u Nemačkoj. Mikiko Morohashi 1997. započinje svoju DJ karijeru u Tokiju. U tom periodu konstantno pušta muziku u lokalnim barovima i klubovima u centralnim delovima Tokija. Kasnije se seli u Nemačku. Pošto je iskusila duh Berlina, koji je dom techno muzike, svoju novu DJ karijeru u Frankfurtu započinje 2004. godine. Muzički pravci na koje je najviše skoncentrisana su Deep house, Technohouse i Foour-on-the-floor.
Ali to nije sve. Na ovoj žurci smo za vas spremili još jedno veliko iznenađenje. Ako ste 2010. godine u portrazi za internacionalnom zvezdom budućnosti, jedan od najozbiljnijih kandidata je PYZTEK iz Zagreba, Hrvatska. Mali ali ubitačan, ovaj hrvatski DJ je konstantan u svojoj ljubavi prema tech house-u, house-u I njegovim omiljenim disko zvucima. Njegova ljubav prema muzici je pomešana sa velikim talentom koji ga je već vodio put Londona, Berlina, Pariza, Istanbula, Minhena, Beča, Milana, Beograda, Tuluza itd. Poslednje 3 godine Pyztek je jedno od glavnih imena na elektronskoj sceni u Hrvatskoj. Resident je u klubu SIRUP, jednom od najboljih klubova u Zagrebu. Još jedno od važnih mesta u njegovoj karijeri je klub Porat na hrvatskoj obali.
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na Plakatt.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Plakatt.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Plakatt.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.