Izvor: 011vodič.com, 06.Sep.2019, 08:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Australija prva do Tokija – MaxBet Sport

Od specijalnog izveštača Maxbetsporta sa Mundobasketa u Kini
Uz Japan, koji će igrati kao domaćin, Australija je prva zemlja koja se direktno kvalifikovala za Olimpijske igre u Tokiju naredne godine. FIBA je odredla kvote po zonama, Okeanija ima jedno mesto i Australija ga je već osvojila, jer je Novi Zeland  ispao. Evropa će u Kini dobiti dva predstavnika za >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Tokio. Posle ispadanja Turske, Nemačke i Crne Gore u konkurenciji su još Srbija, Španija, Italija, Litvanija, Francuska, Grčka, Rusija, Poljska i Češka.
Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna za Android. Uskoro će moći da se skine i za IOS. Više informacija možete pronaći na sajtu naše kladionice, kao i na Jutjub kanalu.
S obzirom na to da su u našoj grupi J tri evropska tima, jedan će ispasti što znači da će se u četvrtfinalu naći, maksimalno, osam evropskih ekipa, mada to nije realna prognoza. Biće ih manje, a pošto će, verovatno, već u četvrtfinalu biti i neki evropski par moglo bi se desiti da za odlazak u Tokio, bar kad su evropske selekcije u pitanju, bude dovoljno i polufinale.
Za one koji nisu još proučili “kostur” takmičenja dva tima iz naše “J” grupe idu na dve iz “I” gde su Argentina, Rusija, Poljska i Venecuela. Pobednik naše grupe igraće sa drugim iz “I”, i obrnuto, prvi iz “I” sa drugim iz “J”. Prognozirajte, kombinujte sami…

The post Australija prva do Tokija – MaxBet Sport appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

“As” o Srbiji: Talenat nikad ne umire

Izvor: 011vodič.com, 06.Sep.2019

Od specijalnog izveštača Maxbetsporta sa Mundobasketa u Kini. Kolega Alberto Klemente iz madridskog “Asa” napravio je rang-listu najboljeg i najgoreg što je do sada video na Mundijalu. Na čelu prve kategorije je Srbija, uz komentar da su “Srbi dokazali da talenat nikad ne umire”. Dalje stoji...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.