“As” o Srbiji: Talenat nikad ne umire

Izvor: 011vodič.com, 06.Sep.2019, 08:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“As” o Srbiji: Talenat nikad ne umire

Od specijalnog izveštača Maxbetsporta sa Mundobasketa u Kini
Kolega Alberto Klemente iz madridskog “Asa” napravio je rang-listu najboljeg i najgoreg što je do sada video na Mundijalu. Na čelu prve kategorije je Srbija, uz komentar da su “Srbi dokazali da talenat nikad ne umire”. Dalje stoji da se Srbija izborila za status najvećeg favorita, posebno posle sumnji koje je američki tim ostavio u duelu sa Turskom. >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Za Bogdanovića je rečeno da je “u slatkom momentu” dok je Jokić “stalno osiguranje u zoni”.
Kladionica MaxBet nudi kvotu 2,20 da će Srbija da osvoji Mundobasket.
Posle Srbije španskom kolegi najviše se dopao Brazil, koji igra odlično uprkos brojnim veteranima u timu. U prijatna iznenađenja uvršćeni su Portoriko i Dominikaska Republika.  Od pojedinaca je istakao Džoe Inglsa iz Australije, zatim argentinskog veterana Luisa Skolu.
Na drugoj strani, u kategoriji “najgore do sada”, našli su se Janis Adetokumbo, MVP poslednje NBA sezone koji ovde igra ispod očekivanja, kao i tim Grčke. Drugo razočarenje za španskog novinara je ekipa SAD, za koju misli da pokazuje znake slabosti “više nego ikad” (možda kolega nije bio u Atini 1998?). Narednoje Nemačka koja je došla sa “jednim od najboljih timova u poslednjoj deceniji”.
Posle odlične utakmice sa Francuskom, Nemci su izgubili od Dominikanske Republike. Sledeći “u minusu” su Turci, zatim afričko-azijske selekcije od kojih nijedna nije prošla u drugu fazu.
Za nas je najzanimljivije ono sa početka-najjači utisak do sada je ostavila Srbija.

The post “As” o Srbiji: Talenat nikad ne umire appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Kako Jokić ovo vidi? (VIDEO)

Izvor: 011vodič.com, 06.Sep.2019

Srbija rutuinski odrađuje posao protiv Portorika u prvom meču druge faze Mundobasketa. Svi igrači nastavljaju sa sjajnim partijama, ali potezi Nikole Jokića zadivljuju javnost.. Kladionica MaxBet nudi kvotu 2,20 da će Srbija da osvoji Mundobasket.. U jednoj kontri njegova asistencija zaprepastila...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.