Izvor: MozzartSport.com, 24.Jul.2021, 03:18

Arsovićeva i Vukašinovićeva daleko od finala

Andrea je zauzela 29. poziciju, Sanja 44.

(Od specijalnog izveštača Mozzart Sporta iz Tokija)

Tužni izrazi na licima naših strelkinja na premijerom izdanju u Tokiju. Andrea Arsović i Sanja Vukašinović u disciplini vazdušna puška nisu uspele da se plasiraju u finale, zaustavljene su u već u kvalifikacionim borbama. Arsovićeva >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je zauzela 29. poziciju sa rezultatom - 623.3, dok je mlada Vukašinovićeva prvi nastup na Igrama završila na 44. mestu sa učinkom od 617.8 krugova.

Njih dve će ponovo na vazdušnu liniju izaći 27. jula u miks konkurenciji. Andrea Arsović će nastupiti zajedno sa Milenkom Sebićem, dok će Sanja Vukašinović prolaz u finale tražiti zajedno sa Milutinom Stefanovićem. Treću predstavu imaće 31.jula - u disciplini 50 metara puška trostav.

Uskoro opširnije...

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srpkinje daleko od finala u gađanju puškom

Izvor: N1 televizija, 24.Jul.2021

Andrea Arsović i Sanja Vukašinović, reprezentativke Srbije, nisu uspele da se plasiraju u finale u gađanju vazdušnom puškom na Olimpijskim igrama u Tokiju.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.