Amerikanci sklapaju drim tim za OI – Harden želi da igra u Tokiju

Izvor: RTS, 28.Sep.2019, 08:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Amerikanci sklapaju "drim tim" za OI – Harden želi da igra u Tokiju

Džejms Harden, jedan od najboljih igrača NBA lige, potvrdio je da će biti deo tima reprezentacije SAD na Olimpijskim igrama u Tokiju sledeće godine. Harden je odbio poziv selektora Grega Popoviča za nedavno završeni Svetski kup u Kini, ali planira da se vrati u nacionalni tim.
Igre u >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Tokiju na programu su od 24. jula do 9. avgusta 2020. na kojima će Amerikanci braniti zlato.

"Jedan od mojih ciljeva je da predstavljam ovu prelepu zemlju na Olimpijskim igrama sledećeg leta," poručio je igrač Hjustona.
Harden, kao i ostali superstarovi iz najjače lige sveta, nije bio deo tima na Mundobasketu, na kojem je oslabljena reprezentacija SAD završila tek na sedmoj poziciji.
Tridesetogodišnji šuter sa državnim timom ima zlatne medalje sa Olimpijskih igara 2012. u Londonu i Svetskog prvenstva 2014. u Španiji.
Želju da se vrati u reprezentaciju pokazao je i igrač Majamija Džimi Batler, a ranije su spremnost da pomognu selekciji SAD u Tokiju pokazali Stef Kari, Klej Tompson, Drejmond Grin, Demijan Lilard...
Pogledaj vesti o: NBA,   Olimpijske igre

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

meri najavili šetnju do zlata u Tokiju, pristao još jedan superstar!

Izvor: Sportske.net, 28.Sep.2019

Kakva će to ekipa biti....Izgleda da Amerikanci više ništa neće prepustiti slučaju...Za njih su Olimpijske igre vrednije od Mundobasketa, problem je bila i činjenica što su u dva uzastopna leta dva velika takmičenja poput Mundobasketa i Olimpijskih igara...Ipak, nakon debakla na Mundobasketu,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.