Amerikaci svesni: Srbija nam je pokazala kako se igra!

Izvor: 011vodič.com, 05.Sep.2019, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Amerikaci svesni: Srbija nam je pokazala kako se igra!

Nije u Kinu došao Drim tim, daleko od toga… Amerikanci pobeđuju, ali ne blistaju. Pokazali su Turci da je ovaj sastav Amera i te kako ranjiv. To je, izgleda, upalilo crvenu lampicu. Američki mediji se pribojavaju Srbije.
Kvota naše kladionice da će SAD prvo poluvreme meča sa Japanom da završi sa više od 16,5 razlike (PH1) je 1.90
Nije branilac dve uzastopne titule pokazao da je tim koji treba pobediti, već >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Srbija, tim koji je razbio Italiju sa 92:77 za vrh grupe. Greg Popovič i njegov tim gurani su do limita kako bi prevazišli 17. tim sveta, Tursku, i to tek posle produžetka. Tek tada je izborena karta za drugu fazu – piše Straitstimes.com.
Potom se navodi:
– Samo 24 sata kasnije, Srbija je pokazala Amerikancima kako se to radi, protiv 13. tima, u borbi za nadmoć, iako je druga faza već obezbeđena. Amerika je olimpijski i svetski prvak, ali deluje sklono greškama u Kini, sa Gregom kome nedostaju najveća američka imena, pa je primoran da izabere mladi eksperimentalni tim 
Ističe se još da Srbi jasno i tačno znaju svoj posao i sve što selektor Saša Đorđević od njih zahteva, da se radi o najvišoj selekciji na Mundobasketu, ali i vrlo ubojitom, s prosekom većim od 100 poena po utakmici.

The post Amerikaci svesni: Srbija nam je pokazala kako se igra! appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Putovali od Australije do Kine da bi se slikali sa “orlovima”, a nisu prepoznali Piksija

Izvor: 011vodič.com, 05.Sep.2019

Od specijalnog izveštača Maxbetsporta sa Mundobasketa u Kini. U vagonu kojim je 20-tak novinara iz Srbije putovalo od Fošana do Vuhana još četiri putnika govorila su srpski jezik! Upoznao sam porodicu Bajić, oca Milovana, suprugu i majku Snežanu i decu Jelisavetu i Vukašina.. Kvota naše kladionice...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.