Alisa u Zemlji čuda zaradila milijardu dolara

Izvor: S media, 26.Maj.2010, 20:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Alisa u Zemlji čuda zaradila milijardu dolara

Diznijev trodimenzionalni hit "Alisa u Zemlji čuda" postaće u četvrtak šesti film u istoriji koji je u svetskim bioskopima zaradio milijardu dolara, objavila je holivudska štampa.Film Tima Bartona u SAD je zaradio 332 miliona, a u svetu 667 miliona dolara. "Alisa u Zemlji čuda" stigla je u većinu svetskih bioskopa 5. marta, a samo u Japanu je od 17. aprila zaradila 108 miliona dolara.

To je drugi najveći uspeh >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << studija Dizni, iza filma "Pirati sa Kariba: Tajna škrinje", koji je posle pojave u bioskopima u julu 2006. zaradio 1,07 milijardi dolara.

Prag od milijardu dolara prešli su i filmovi "Avatar", "Titanik", "Gospodar prstenova: Povratak kralja", "Tajna škrinje" i "Mračni vitez".

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.